Referenties van Het Betere Verhaal

Velen gingen u al voor:
Alleen nog maar hele enthousiaste mensen gehoord. Bij een aantal worden de ogen geopend, anderen willen er meteen mee aan de slag. Volgens mij is dit bulls eye geweest in wat er nodig is voor deze doelgroep.
Margriet Cuypers HR Expertisecentrum NS
Trainer Bob de Ruiter is een ervaren man, die al veel schrijfwerk heeft verricht en vol zit met praktische anekdotes. Dat laatste helpt enorm om helderheid te scheppen. Hij vertelt lekker spontaan maar neemt je ondertussen heel bewust mee in een leringsproces. Hij is kritisch, maar geeft voldoende ruimte aan de cursisten om onzekerheden te overwinnen en fouten te herstellen. Op een gemoedelijke manier stuurt en traint hij ter plekke het creatieve schrijfwerk.
Anna Nijsters Journaliste en persvoorlichtster van het Aidsfonds
“Het goede aan Het Betere Verhaal is dat ze in twee werelden tegelijk leven. Ook letterlijk. ’s Avonds een idee, de volgende ochtend is het uitgewerkt.”
Bartho Boer is Directeur Communicatie bij de NS.
Bartho Boer Directeur Communicatie
De investeerder en ex CEO van KPN kan zijn tijd wel beter gebruiken.. Voor het schrijven van speeches en columns schakelt hij ons in.
Ad Scheepbouwer: “Bob maakt er altijd wel iets leuks van.”
Ad Scheepbouwer ex CEO van KPN
Het Betere Verhaal is ‘prefered supplier’ van TNO. Wij kunnen technische en ingewikkelde teksten ‘vertalen’ naar verhalen die voor een breed publiek begrijpelijk zijn en prettig leesbaar .
TNO Onderzoek en Advies
World Press Photo
‘Alle deelnemers waren heel enthousiast. Jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn,’
– Nina Steinke, office manager World Press Photo.
Nina Steinke Office manager World Press Photo