ONS VERHAAL

 

Het Betere Verhaal wordt gevormd door:

Bob de Ruiter

Christian de Ruiter

Marjolein Burgerhout

Ilana Rooderkerk

Arno Gregorian

Selectie van Opdrachtgevers:

Het Betere Verhaal is supporter van het basketbal, zoals beoefend door deze stoere meiden uit Zeist.


Bob de Ruiter

visual_overons_01

Bob de Ruiter studeerde politicologie in Amsterdam en was speechwriter van onder meer Relus ter Beek, Wim Kok en Hans van Mierlo.

Later werkte hij als ghost- en speechwriter voor verschillende politici en CEO’s, waaronder Ad Scheepbouwer.

Hans van Mierlo en Els Borst tijdens de presentatie van het boek ‘M’n vrouw kwijt’. (februari 2009).

Hans van Mierlo en Els Borst tijdens de presentatie van het boek ‘M’n vrouw kwijt’. (februari 2009).

In 2011 richtte hij Het Betere Verhaal op. Het motto: ‘Formules voor een goede speech bestaan niet.’
Bij uitgeverij Mets & Schilt verscheen in 2009 zijn roman M’n vrouw kwijt, waarvan het eerste exemplaar in ontvangst is genomen door Els Borst.

 

Marjolein Burgerhout

visual_overons_04Komt er iemand binnen? Staat er iemand? Dat zijn de vragen die de kritische luisteraar in de zaal zich stelt, bewust dan wel onbewust. Woorden kunnen vervliegen, de uitstraling beklijft. Uitstraling, het is even ongrijpbaar als belangrijk. Marjolein Burgerhout verkende dit nog onontgonnen terrein en is in staat u daar doorheen te loodsen. Zodat u al een overtuigende indruk maakt nog voor u een woord heeft gesproken! Aandacht, aanwezigheid en autonomie zijn haar bouwstenen, zowel bij groepstrainingen als bij persoonlijke begeleiding. Filosofie, lichaamswerk, Mindfulness en geweldloze communicatie zijn haar instrumenten om ervoor te zorgen dat de essentie van de boodschap, de eigen taal en motivatie helder worden. Met aandacht voor het persoonlijke verhaal zet ze mensen krachtig en authentiek op het podium. Marjolein studeerde Sociale wetenschappen, Wijsbegeerte en Religiestudies in Amsterdam en Parijs en is opgeleid tot Mindful coach. Daarnaast is zij filosofie- en dansdocent.

Christian de Ruiter

Christian was 3,5 jaar advocaat bij AKD in Rotterdam en Brussel. Hij adviseerde overheden en ondernemingen over Europees en mededingingsrecht en procedeerde namens hen voor diverse instanties, zoals de Autoriteit Consument en Markt en de Nederlandse rechter. In 2017 werd hij door AKD gekozen tot beste pleiter van de jonge lichting advocaten. Op zoek naar meer persoonlijke verhalen heeft hij zich aangesloten bij Het Betere Verhaal.

Ilana Rooderkerk

visual_overons_04Ilana verkreeg landelijke bekendheid als actrice in de dagelijkse televisieserie Onderweg Naar Morgen, waarin ze gedurende vijf jaar een vaste rol vertolkte. Later volgde ze de studie politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en vandaag is zij onder andere werkzaam voor een politieke partij in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in de voordrachtskunst en verzorgt trainingen voor politici, voorlichters, directieleden en iedereen die regelmatig het woord moet voeren. In haar trainingen richt ze zich op het gebruik van acteertechnieken voor het overbrengen van de inhoudelijke boodschap.

 


Arno Gregorian

mestudeerde informatiekunde in Utrecht en reisde het land af om debat workshops te geven aan bedrijven, politici en wetenschappers als bestuurslid van de Utrecht Debating Society. Arno gebruikt gerichte debatoefeningen- en theorie met het doel: overtuigen in elke situatie.


     

    Website by Webroots