‘Leer nu om op eieren te lopen!’

Speechtraining op 10 februari in Amsterdam

We leven in een hypergevoelige tijd. Daarom moeten we leren om veilig te communiceren, keurig binnen de lijntjes te blijven en, als dat zo uitkomt, op eieren te lopen.

Eens? Dan wensen wij jou veel succes bij het zoeken naar een geschikte training!

Want in deze speechtraining leer je heel wat anders. Dan leer je hoe jij jouw verhaal juist op een scherpe, prikkelende en aanschouwelijke manier brengt, en dan nog wel zonder vijanden te maken! Zelfs jouw grootste criticasters zal je bereiken. En als je die al niet overtuigt, willen zij na afloop zeker met jou doorpraten.

Hoe ikzelf dat alles heb geleerd? Op de aloude leerschool van de schade en schande en steeds iets wijzer worden. Werkte zowel bij de PvdA als bij D66, was werzaam in het bedrijfsleven (KPN) en op een ministerie (BZ), en gaf speechtrainingen aan de SGP én aan Denk. Tja, dan raak je vanzelf gepokt en gemazeld.

Conclusie? In deze speechtraining leer je op een ontspannende en plezierige manier de lessen die mij wel eens hoofdbrekens hebben bezorgd! Tel uit je winst en kom op 10 februari naar de speechtraining.

Trainer: Bob de Ruiter

Locatie: het Amsterdam Art Center.

Organisatie: De Redactie en de Babbagecompany.

Meer info: Training Speech schrijven op locatie in de Randstad – De Redactie